info@esportsacademy.se 070-424 35 11

E-sport i grundskola och gymnasium

Att som skola erbjuda e-sport på schemat blir allt vanligare. E-Sport är sedan 2023 invalt i Riksidrottsförbundet och börjar sakta men säkert uppnå samma status som den traditionella idrotten. Allt fler elever söker sig till skolor där de får chansen att fördjupa sig i sitt intresse för e-sporten. Vi på E-Sports Academy erbjuder helhetslösningar för skolor som vill erbjuda sina elever e-sport på schemat.

Sedan höstterminen 2023 samarbetar vi med Gustavsbergs Gymnasium som erbjuder e-sport i form av Specialidrott 1 och 2. Två gånger i veckan kommer upp till 14 elever till vår lokal i Gustavsberg för att träna e-sport tillsammans med en av våra tränare. E-Sports Academy tillhandahåller utrustning, lokal, en kvalificerad tränare och allt annat som behövs för att bedriva en kvalitativ undervisning.

Kontakta gärna oss om du vill se e-sport på schemat i just din skola.

E-sport i fritidsverksamhet

Att barnens intresse för fritidsverksamheten börjar att avta när barnen kommer upp i åldrarna 10 – 11 år är något som många fritidsverksamheter kämpar med. Att erbjuda barnen att e-sporta tillsammans är en utmärkt aktivitet som tränar barnens samarbetsförmåga och kognitiva egenskaper samtidigt som det är roligt och uppskattat bland barnen.

Vi på E-Sports Academy kan ta emot upp till 12 barn åt gången som vill komma och e-sporta hos oss. Vi erbjuder både engångstillfällen och regelbundna speltillfällen. Kontakta oss så ska vi försöka ta fram ett upplägg som passar just er verksamhet.

Våra samarbetspartners

Gustavsbergs Gymnasium


Gustavsbergs Gymnasium

Gustavsbergs Gymnasium erbjuder E-sportprofil på alla program.