info@esportsacademy.se 070-424 35 11

Dagläger E-SportI sommar arrangerar vi Sommarlovs-LAN på E-Sports Academy.

Vi tillhandahåller all nödvändig utrustning så som datorer, tangenbord och möss. Inga förkunskaper krävs och alla i åldern 8 - 16 år är välkomna.

Man kan vara med halvdag, heldag eller flera dagar. Vi spelar olika spel tillsammans och blandar upp det med andra aktiviteter. På förmiddagarna och eftermiddagarna e-sportar vi med en paus för fruktmellis och någon brytande aktivitet (som Kahoot-quiz, Fall guys turnering eller annat). Man väljer själv vad man vill spela och vi matchar ihop de deltagare som vill spela samma spel att spela tillsammans om de vill. Tränare finns på plats under dagen och hjälper till med inloggningar och kan ge lite tips och tricks.

Vi bjuder på frukt både förmiddag och eftermiddag. Vill man gå heldag finns det flera ställen i närheten som deltagarna kan gå och äta lunch på. Man kan även följa med tränarna och äta lunch på restaurang Tyra som erbjuder alla deltagare lunch för 110 kr. Lunchen betalas på plats direkt till Tyra. Vi har tyvärr ingen möjlighet att äta lunch i lokalen.

Du väljer själv vilken eller vilka dagar du vill gå på.

Pris för en halvdag: 300 kr
Pris för en heldag: 500 kr
Pris för hela veckan: 2000 kr

Boka aktiviteter och artiklar

Att e-sporta med hos på E-Sports Academy är en rolig aktivitet för barn och ungdomar på Värmdö, Gustavsberg, Nacka och Stockholm. Men självklart är alla hjärtligt välkomna oavsett var i Sverige du bor. Om du letar efter något att göra för barnen så kan vår e-sportskola vara en perfekt aktivitet för ditt barn. Hos oss står inte bara spelglädjen i fokus utan även personlig och social utveckling. Barnen får lära sig vikten av teamwork, strategiskt tänkande och kommunikation, vilka är värdefulla färdigheter i både spel och verklighet. Genom våra e-sportkurser, som leds av passionerade och erfarna tränare, skapar vi en miljö där barnen kan växa och utvecklas i sitt spelande.

Många föräldrar upplever det som svårt att hitta roliga och meningsfulla aktiviteter under skolloven som deras barn faktiskt tycker är roliga. En del barn är tveksamma till att ge sig ut på aktiviteter tillsammans med andra barn och föredrar att sitta hemma framför datorn. Under våra skollovs-LAN får barn och unga chans att träffa andra likasinnade och hitta ett sammanhang kring det gemensamma intresset för spel.

Under skolloven erbjuder E-Sports Academy roliga lovaktiviteter i vår lokal i Gustavsberg. Våra aktiviteter under sportlov, påsklov, sommarlov, höstlov och jullov erbjuder en mängd spännande upplevelser. Aktiviteterna under loven är utformade för att ge barnen en djupare inblick i e-sportens värld, samtidigt som de har roligt tillsammans och lär känna nya kompisar.

Våra aktiviteter under loven är en utmärkt plats för barnen att träffa nya vänner med liknande intressen. I en vänlig och stöttande atmosfär uppmuntrar vi barnen att dela sina erfarenheter, strategier och framgångar, vilket bidrar till en känsla av gemenskap och tillhörighet. Det spelar ingen roll om ditt barn är en nybörjare eller en erfaren spelare, hos oss finns något för alla.

Kom till oss för en rolig aktivitet för barn och unga att göra på Värmdö där vi kombinerar nöje, lärande och personlig utveckling. Vi är mer än bara ett ställe att spela spel - vi är en community där barnen kan växa, utvecklas och ha roligt tillsammans. Ge ditt barn en rolig och berikande upplevelse under skolloven hos oss!